NIEUWS |  PROGRAMMA  |  KUNSTMARKT  | INFO  | GASTBLOGS  |  ARCHIEF  |  CONTACT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INFORMATIE

Dorien van Doorn
Penningmeester

ZZP-er avant le lettre (senior supply chain manager) en logistiek adviseur bij Login Consultancy. Deze bestuurlijke alleskunner is bij Artibosch is verantwoordelijk voor het financiële gedeelte van het evenement.

 

Patrick van Engelen
Communicatie

Eigenaar van EngelMedia en hoofdredacteur van De Waalwijker (zusterkrant van De Bossche Omroep). Van huis uit journalist, maar inmiddels ook fotograaf en grafisch designer. In zijn vrije tijd bezoekt hij festivals, concerten en musea (moderne en hedendaagse kunst).

 

Ellen Elemans
Coördinator Kunstcommissie en Vrijwilligers

Werkt voor het Consortium voor Innovatie, is verantwoordelijk voor Inhoud&Techniek van Dé jaarlijkse MBOconferentie en Themadagen. Ook coördineert ze de Wisselkunst exposities van Bossche Kunstenaars in het Innovatiehuis. Naast moeder van drie jong-volwassen dochters is Ellen een enthousiast hobby-fotografe.

 

Vincent van den Heuvel
Productie en Horeca

Eigenaar van HEM, Horeca & Evenementen Management, met een ruime ervaring in horeca, evenementen en facilitaire zaken. In zijn vrije tijd is hij onder andere actief als bestuurslid bij Jazz in Duketown. Binnen Artibosch zal hij de de portefeuilles productie en horeca voor zijn rekening nemen.

 

 

 

Wat?
ArtiBosch is een gratis toegankelijk multidisciplinair kunstenfestival ieder jaar op de eerste zondag van september in 's-Hertogenbosch. Naast veel beeldende kunst is er ook muziek, theater, poëzie, dans en film te bewonderen.

 

Waneer?

In 2015 vindt het festival plaats op zondag 6 september van 11.00 tot 21.00 uur.

Locatie?

Op het mooiste plekje in het centrum van 's-Hertogenbosch. Rond de monumentale St. Janskathedraal en op de Parade.

Waarom?

Ieder jaar weer een gezellige en laagdrempelige ontmoetingsplaats creëren voor bezoekers, kunstenaars, creatieven onderling en professionele bezoekers.

De organisatie van Kunstenfestival ArtiBosch wil haar publiek prikkelen en uitdagen met diverse vormen van kunst en cultuur. Van schilderijen tot poëzie, van muziek en fotografie tot keramiek. Daarnaast biedt het een kunstenaars de kans ervaring op te doen met exposeren en zichzelf te presenteren aan een groot publiek.

 

Organisatie?

Kunstenfestival ArtiBosch wordt geheel georganiseerd door vrijwilligers.
Aan het hoofd daarvan staat een bestuur bestaande uit:

Leonie Gossens
Voorzitter

Werkt bij De Muzerije als projectleider Onderwijs en Jongeren en is eigenaar van Possibly Design. Daarnaast is ze museumdocent bij het Sm's. In haar schaarse vrije tijd loopt deze creatieve duizendpoot zoveel mogelijk tentoonstellingen af en is ze verslaafd aan folktronica en bliepknor muziek.