7 december 2021

3 thema’s voor een themafeest

1 min read
pexels-andrea-piacquadio-787961

Kun jij ook niet wachten op het volgende feestje? Zorg dat het eerste feest een bijzondere draai krijgt door er een thema aan te hangen. Je kunt vele kanten op met het organiseren van een thema feest, maar de leukste thema’s hebben wij hieronder voor je uitgelicht. Voor welk thema zou jij gaan?

Thema 1: Black and white

Een Black and white thema zegt het eigenlijk al, iedereen moet zwart/wit gekleed komen. Echter kun je juist met een black and white party onderdelen laten opvallen door deze een andere kleur te geven. Denk bijvoorbeeld aan een lichtgevende discobal of een kleurrijke tafel met hapjes en drankjes. 

Thema 2: ABBA party

Wie houd er nou niet van ABBA? Een thema dat iedereen – in ieder geval volwassenen-  kent. Naast dat je iedereen als ABBA gekleed kan laten gaan kun je ook een quiz organiseren met allerlei vragen over ABBA. Degene die gewonnen hebben, krijgen een leuk ABBA cadeautje. 

Thema 3: Business feestje

Dit is misschien niet het eerste waar je aan zou denken, maar geloof ons dit thema is ontzettend leuk (vooral voor de foto’s). Vooral als je weet van je vrienden dat zij allemaal een formele baan hebben, is het leuk om elkaar eens te zien in zakelijke kleding. Het geeft niet alleen een luxueuze uitstraling maar maakt de foto’s ook nog eens netter. Voor de inrichting kun je naar event verhuur in Blaricum kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *