7 december 2021

Bintang bier online bestellen

2 min read
Bintang bier

De kans is groot dat je nog nooit van Bintang bier hebt gehoord. Dit is natuurlijk niets om je voor te schamen, je bent immers niet de enige. Bintang bier wordt namelijk gebrouwen aan de andere kant van de wereld. Het bier komt oorspronkelijk uit Indonesië en wordt hier gebrouwen met behulp van allerlei verschillende soorten kruiden. Volgens veel experts is het Bintang bier het lekkerste bier uit Indonesië. Echter, het is natuurlijk een feit dat alle smaken verschillen. Houd je van fris bier? Dan is de kans groot dat je Bintang bier lekker zal vinden.

Bintang bier

De geschiedenis van het biermerk

Bintang bier komt oorspronkelijk dus uit Indonesië en is ook ontzettend populair in de omliggende (ei)landen, zoals Bali. Echter, op dit moment wordt het bier ook in andere delen van de wereld gebrouwen en veel gedronken. In het jaar 1929 is het biermerk opgericht en zijn de eerste biertjes geproduceerd. Vervolgens is het bier in het jaar 1949 overgenomen door de brouwerij ‘Heinekens Indonesische Brouwerij Maatschappij’. Hierop volgend heeft de regering van Indonesië het merk weer overgenomen en het merk vervolgens een aantal jaar in handen gehad. Op dit moment heeft Heineken de productie van het Bintang bier weer hervat.

 

Bintang bier

Online bestellen van Bintang bier

Sinds een aantal jaar biedt het internet steeds meer mogelijkheden. Dit geldt voor zowel particulieren als voor bedrijven. Het is tegenwoordig dus voor beide partijen mogelijk om bijzondere biersoorten vanuit de gehele wereld te importeren. Dit is zelfs mogelijk binnen een aantal werkdagen. Bovendien ben je ook nog eens verzekerd als je bier via het internet besteld. Hierdoor weet je zeker dat alle flesjes onbeschadigd aan zullen komen op de betreffende locatie.