7 december 2021

Bruiloft Rotterdam

1 min read
Bruiloft Rotterdam

Bruiloft Rotterdam

Onze dochter gaat trouwen en zij wilt haar bruiloft in Rotterdam vieren. De locatie is in de buurt van Rotterdam en de contact gegevens zijn Abel Trouwen. Samen met haar toekomstige echtgenoot en de moeders van beide kanten zijn wij hier gaan kijken. Het is een geweldige locatie midden in de natuur. Niet alleen is het mogelijk om hier te gaan trouwen, maar er zijn diverse andere attracties te vinden waar je aan deel kan nemen. Deze attracties zij allemaal op de website te vinden en te reserveren.

Nadat wij een afspraak hadden gemaakt om langs te komen, werden wij door de eigenaar opgevangen en rondgeleid. Vooral de mooie trouwtuin heeft veel indruk nagelaten.

Een zeer mooie bruiloft in Rotterdam mogen meemaken

Inmiddels is onze dochter getrouwd en het was een zeer mooie, emotionele dag. Kan ook niet anders, want als moeder zijnde is het zo mooi om jouw dochter in een trouwjurk te zien staan. Niet alleen mijn dochter die ervoor zorgde dat er tranen bij mij kwamen. Ook de locatie was zo mooi, het leek wel dat wij een sprookje binnen stapte. Alles was van het begin tot het einde zo mooi geregeld, dat is zeker een pluim waard.

Wanneer je op zoek bent naar een geweldige locatie om jouw huwelijks plechtigheden te voldoen, dan ben je bij Abel zeker aan het juiste adres.