7 december 2021

Fruitmand bestellen is eigentijds

2 min read
fruit bestellen

Vroeger was een fruitmand bestellen voor iemand die ziek is heel gewoon. Dat was wat gemakkelijker dan tegenwoordig, want toen zat er op iedere hoek van de straat wel een groenteboer die een mooie fruitmand kon maken. Ondanks dat die groenteboer aan het verdwijnen is kun je nog steeds een fruitmand bestellen. Dat gaat nu online bij Fruitzaam. Dat is gemakkelijker dan vroeger, want je hoeft zelf niet met de fruitmand te gaan sjouwen. Bezorging kan in heel Nederland. De fruitmanden die je door Fruitzaam laat bezorgen zijn eigentijds, gezond, duurzaam en ze zien er ook nog eens ontzettend leuk uit.

Fruitzaam

Volop keus bij fruitmand bestellen in de webshop

In de webshop van Fruitzaam zijn meer dan 20 soorten fruitschalen en -kistjes te vinden. Je kunt dus altijd een fruitmand bestellen die past bij jouw ideeën en bij je budget. Je hebt al een hele leuke fruitmand voor ongeveer € 15, maar als je iets meer uitgeeft is de keuze een stuk groter. Dan kun je degene voor wie het fruit bestemd is echt verwennen. In een fruitschaal zitten allerlei kleuren fruit, waardoor je cadeautje er hartstikke vrolijk en gezond uitziet. Als je wilt kunnen er ook een flesje met een smoothie, thee of een notenreep in de fruitmand worden toegevoegd.

fruitkistje standaard

Regelmatig een fruitmand bestellen

Soms zijn er mensen die je voor een langere periode regelmatig een hart onder de riem wilt steken. Dat kan door voor hen elke paar weken een fruitmand te bestellen. Fruitzaam biedt de mogelijkheid om daar een abonnement voor af te sluiten. Op die manier wordt er elke week of elke twee weken een verse fruitschaal bezorgd. Dat is handig, want dan kun je niet vergeten om een fruitmand te bestellen.