7 december 2021

Lasergamen, wanneer en waar jij wilt!

3 min read
lasergame set huren

Lasergamen is een heel leuk en actief uitje en kan zelfs waar en wanneer je wilt. Dit doe je door een lasergame set te huren. Maar voor wie is het dan geschikt, wat zijn de voordelen ervan en waar huur je het? Wij vertellen jou hier alles over.

Voor wie geschikt?

Lasergamen is voor zowel jong als oud, dus eigenlijk voor iedereen geschikt. Zo kan je het al vanaf 6 jaar spelen. Het lasergamen kan gehuurd worden voor één of meerdere dagen en onbeperkt gespeeld worden. Het kan voor verschillende gelegenheden georganiseerd worden, dus denk aan een kinderfeestje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Het lasergamen zorgt voor een actief uitje, waarbij iedereen in beweging komt en moet samenwerken met het team waarin ze zitten. Tijdens het spel kan je iemand tot 50 meter afschieten, wat heel ver is. De laserguns zijn veilig door de onzichtbare en onschadelijke laserstraal. Tijdens het spel heb je 4 levensbalken met 3 levens, waardoor je niet meteen uitgeschakeld bent en het leuk blijft. Een ronde kan je zolang spelen als je maar wilt en in totaal zijn er 4 teams, die steeds afwisselen. Je verdient punten door zoveel mogelijk tegenstanders af te schieten en zo weinig mogelijk geraakt te worden. Hiervoor kan je schuilen achter de obstakels. Op de lasergun zie je de kleur van het team waar je in zit, het soort munitie en het aantal levens. Verder praat de gun ook tegen je, waardoor je weet wanneer het spel begint en afgelopen is en weet of je geraakt bent en iemand geraakt hebt. Doordat het voor iedereen geschikt is, kan het voor wel bijna elke gelegenheid gebruikt worden. Tijdens het spel krijg je een adrenalinekick, omdat je wilt winnen. Dat is dus het ideale aan een lasergame huren.

De voordelen ervan

Een lasergame set huren heeft veel voordelen. Zo is het vrij goedkoop en krijg je er alles bij, dus het gewenst aantal laserguns met volle batterijen, extra attributen zoals camouflage sets en diploma’s voor elke deelnemer. Je kan het met zoveel personen spelen als je maar wilt en door het huren van een lasergame set kan je ook zelf de locatie en het tijdstip kiezen. Je kan een lasergame zelfs voor meerdere dagen reserveren. Als locatie kan het zowel binnen als buiten, wat ideaal is bij warm weer. Het kan bijvoorbeeld op een boerderij, in een gymzaal of op een voetbalveld. Voor deze locaties kunnen de obstakels gehuurd worden, maar in bijvoorbeeld een bos of gymzaal zijn deze al aanwezig. Bovendien kan er, als je een anti cheat lasergame set huurt, niet valsgespeeld worden, waardoor hier geen toezicht op gehouden hoeft te worden en er geen ruzie hierover gemaakt wordt. Anders zijn de winnaars namelijk ook niet juist en dankzij deze lasergame set dus wel. Als je één keer geraakt wordt kan je namelijk niet meer van team verwisselen. Het spel is geschikt voor zowel grote als kleine groepen, al vanaf 6 personen en kan onbeperkt gespeeld worden. Als je het op locatie huurt heb je dat niet en moet je vaak op tijd aanwezig zijn en een aardig eind rijden. Tijdens het huren van een lasergame set heb je meer vrijheid. Het lasergamen kan in meerdere soorten spellen gespeeld worden, zodat je het nooit zat raakt. Ook geeft het lasergamen een hoog spanningsniveau, zeker als je het in het donker speelt, omdat je nooit kan zien wanneer je aangevallen wordt. Dit maakt het lasergamen zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *