7 december 2021

Voor het hele gezin een leuke camping

2 min read
campings Limburg

Op zoek naar campings in Limburg kom je al snel bij verschillende campings terecht, maar wil je een camping die een compleet animatieteam heeft, prachtige zwembaden en ook nog eens uitgebreide verblijfsmogelijkheden dan kun je niet om de Leistert heen. Vind je traditioneel kamperen leuk, of wil wat meer luxe in een moderne bungalow of met de hele familie in een boerderij. De keus is aan jou, waar je ook overnacht de vakantie zal er een zijn om niet snel te vergeten.

campings Limburg

Faciliteiten voor jong en oud

Het hele gezin is welkom op een van de mooiste campings in Limburg, zomer en winter is er meer dan voldoende te doen. Waar je in de zomer lekker buiten kunt zwemmen in het golfslagbad, kun je bij minder mooi weer genieten in het subtropisch zwemparadijs. In het klushuis zijn de kinderen altijd welkom, hier kunnen zij samen met Pluck & Pien de mooiste creaties maken. Ook shows en andere activiteiten maken het voor de kinderen een geweldig vakantiepark.

Voor volwassenen ook altijd iets te doen

Of je nu gaat aqua joggen in het golfslagbad op lekkere muziek, een terrasje pakt in de overdekte Plaza. Voor volwassenen is er ook genoeg te doen in en rond het park, een balletje gooien op de bowlingbaan of lekker wandelen en fietsen in de prachtige omgeving. Terwijl de kinderen aan het zwemmen zijn in het subtropisch zwemparadijs kun je als ouders mee zwemmen en af en toe even bijkomen in de zwembad snack en drank corner. Wat je ook doet, de Leistert is een van de beste en leukste campings in Limburg voor jong en oud.

Meer verhalen