7 december 2021

Wilt u een goede illusionist inhuren?

3 min read

Onze tweeling was afgelopen maand jarig en wij wilden graag iets leuks voor hen organiseren. Wij hebben namelijk gemerkt dat zij het heel vervelend vonden dat zij het afgelopen jaar heel lang niet naar school konden en dat zij hun vrienden bijna niet hebben gezien. Het leek ons daarom leuk om iets leuks bij ons in de tuin te organiseren omdat dat weer mocht en wij wilden daarom voor alle kinderen uit de buurt iets leuks organiseren. Wij hebben toen gekeken of wij ook een goede illusionist konden vinden die ons verder zou kunnen helpen. Wij hebben namelijk ooit een keer een illusionist gezien en wij hebben toen gemerkt dat de kinderen daar nog heel lang over bleven praten omdat zij maar niet konden geloven wat de illusionist allemaal aan het doen was. Wij zijn daarom online gaan zoeken naar een goede illusionist en wij hebben toen gezien dat je goed moet kijken welke illusionist je vraagt want sommige mensen noemen zich wel illusionist, maar die zijn vooral heel goed in het laten verdwijnen van je geld. WIj wilden graag met een illusionist werken die goede recensies had ontvangen en ik heb toen gezien dat wij het beste een keer naar de site richmagic.nl konden gaan. Deze illusionist heeft namelijk heel veel optredens verzorgd en ik heb gezien dat de mensen die getuige zijn geweest van zijn shows, daar heel erg positief over waren. Ik ben daarom blij dat ik hier op de site ben gaan kijken want ik wilde graag met een goede illusionist werken en je kunt veel zeggen over Rich Magic, maar hij is echt een heel goede illusionist. Ik heb daarom gekeken of wij een keer met hem in contact konden komen om te horen wanneer hij tijd had om een show te komen geven. Ik heb toen eerst een mail gestuurd, maar het was heel prettig dat hij toen gelijk even contact opnam zodat wij live konden doornemen wanneer wij ons feest konden houden. Uiteindelijk heb ik toen deze illusionist kunnen boeken en dat was heel fijn want wij hebben uiteindelijk een fantastische show mogen aanschouwen.

Deze illusionist heeft een wereldshow neergezet

Wij hebben geen seconde spijt gehad van het feit dat wij deze illusionist gevraagd hebben om een show voor de kinderen neer te zetten want hij heeft een spektakel neergezet. Wij hebben als ouders ook geboeid zitten kijken en ik kan daarom aanraden aan alle ouders om ook eens te kijken of u deze illusionist zou willen inschakelen voor een uiterst geslaagd feest.

Wilt u voorbeelden zien?

Mocht u willen zien wat deze illusionist allemaal kan, dan kunt u:

  • Even naar de site richmagic.nl surfen
  • Bekijken wat deze kunstenaar allemaal in zijn mars heeft
  • Een boeking maken zodat u ook van zijn show kunt genieten

Ik hoop dat u hier ook een mooie show kunt beleven. Wij hopen dat wij hem in de toekomst nog een keer kunnen boeken omdat ik echt heel erg genoten heb van zijn show en de kinderen zelfs nog meer. Kijk dus snel even op de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *